codegorilla open dag

Open dag CodeGorilla 21 november Groningen

Volgende week is het zo ver. Op dinsdag 21 november 2017 organiseren wij een open dag op onze locatie in Groningen! Tijdens de open dag zijn alle geïnteresseerden welkom om CodeGorilla te leren kennen en om je wellicht aan te melden als trainee.

Kansen voor de toekomst

CodeGorilla leidt mensen vanuit een uitkeringssituatie op tot junior developer. Wij bieden een korte opleiding aan die bestaat uit 1 maand thuisstudie en 3 maanden training bij ons op locatie. Tijdens de bootcamp leer je programmeren en 21st century skills op basis van het self regulated learning principe. Bij CodeGorilla staat zelfstandig, zelfgestuurd en ondernemend leren voorop. Naast het programma ontwikkel je je soft skills zoals communiceren, presenteren, samenwerken en ondernemen. Je bepaalt zelf je route naar succes en zo kan je van jouw passie je beroep maken.

Weer aan de bak!

De vacatures op het gebied van programmeren en web development zijn in overvloed, met onze bootcamp proberen wij een match te vinden tussen bedrijven en jou! Al 80% van onze gorilla’s zijn inmiddels hun skills in de praktijk aan het brengen.

Naast het feit dat de open dag bedoeld is als voorlichting voor nieuwe trainees en bedrijven, is het voor iedereen die geïnteresseerd is in CodeGorilla een gelegenheid om ons beter te leren kennen.

Wat gaan we doen tijdens de open dag?

Tijdens de open dag zal er een presentatie gegeven worden met alle informatie over de bootcamp. Er zullen coaches, trainers en oud studenten rondlopen die je alles kunnen vertellen over wat een trainee tijdens een bootcamp leert, hoe het traject eruit ziet en hoe de aanmeldprocedure werkt. Daarnaast worden er 3 workshops (deze zijn optioneel) gegeven: 

  1. Welke programmeertalen zijn er?
  2. Een productpresentatie uit de praktijk van een CodeGorilla
  3. Een programmeer game  

Ten slotte kun je je inschrijven voor de CodeGorilla bootcamp die begint op 4 december. We zien je graag op onze open dag dinsdag 21 november.

Datum: Dinsdag 21 november 2017
Plaats: The Big Building (Achterweg 1, Groningen)
Tijd: 13:00 – 15:00 (inloop vanaf 12:45)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *