29 november kick-off meeting in Groningen

Na de geslaagde open dag van 21 november, is het tijd om een start te maken aan de bootcamp. Op woensdag 29 november geven we in The Big Building in Groningen een voorlichting over de bootcamp. Iedereen die zich heeft ingeschreven, of zich nog wil inschrijven, wordt geacht te komen.

Wat is de CodeGorilla kick-off meeting?

De kick-off meeting kun je zien als de “aftrap” van de bootcamp. We geven een voorlichting over de bootcamp, en we vertellen je alles wat je moet weten. Zo krijg je bijvoorbeeld te horen hoe de thuisstudie werkt, en wat er van je wordt verwacht. Daarnaast zijn alle trainers en coaches aanwezig om al je vragen te beantwoorden. Tevens is de kick-off meeting de allerlaatste mogelijkheid om je in te schrijven voor de bootcamp. Na de kick-off meeting gaat de bootcamp op 4 december officieel van start.

Moet ik naar de kick-off meeting?

Iedereen die zich heeft aangemeld voor de bootcamp wordt geacht te komen. Met andere woorden: als je je hebt ingeschreven is de kick-off meeting verplicht. We geven deze dag namelijk alle essentiële informatie die je nodig hebt om te kunnen beginnen met de bootcamp, en zonder die informatie kun je geen goede start maken. Mocht je nou echt niet kunnen komen, laat het ons dan weten door te mailen naar aanmelden@codegorilla.nl. Let wel, niet komen kan alleen bij hoge uitzondering.

Daarnaast is het de laatste mogelijkheid om je in te schrijven. Als je nog niet bent ingeschreven en je wilt wél beginnen aan de bootcamp van 4 december, dan is dit je laatste kans. Ook dan is het noodzakelijk dat je de gehele kick-off meeting aanwezig bent.

Aanvullende informatie

Locatie: The Big Building (Achterweg 1, Groningen)
Datum: woensdag 29 november 2017
Tijd: 13:00 – 15:00

Tot dan!

Het hele CodeGorilla team is enthousiast, en kijkt enorm uit naar de start van de nieuwe bootcamp. We hebben weer interessante en leerzame onderwerpen op het programma staan, en we kunnen niet wachten om al onze kennis met jullie te delen. Tot woensdag!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *