AanmeldingenEvents

Aanmelding bootcamp Groningen geopend

By oktober 18, 2017 No Comments

Wil jij actief worden in één van de snelst groeiende sectoren ter wereld, namelijk de IT? Dan is dit je kans!

Na een succesvolle lancering in Emmen, komt CodeGorilla naar Groningen! CodeGorilla biedt een programma aan waarin je in 4 maanden tijd wordt opgeleid tot programmeur. Gedurende de opleiding ontwikkel jij je technische kwaliteiten, en helpt CodeGorilla jou om een medewerker te worden waar ieder bedrijf naar zoekt. Een vooropleiding is hiervoor niet nodig!

Programma

  • 21 November: Open dag
    • Plaats: The Big Building (Achterweg 1, Groningen)
    • Tijd: 13:00 – 15:00
  • 29 November: Kick-off Meeting
  • 4 December: Start Thuisstudie
  • 6 & 7 Januari: Hackathon
  • 15 Januari: Start Bootcamp

In samenwerking met de Gemeente Groningen kunnen werkzoekenden dit traject gratis volgen.

Dus, ben jij klaar om aan de slag te gaan als programmeur? Schrijf je dan direct in via het formulier onder dit bericht! Na je inschrijving sturen wij je meer informatie op, zodat je alles nog eens rustig kunt doornemen. Heb je twijfels of de opleiding bij je past? Neem dan gerust contact met ons op.

Let op, inschrijven is geheel vrijblijvend. Gedurende de verschillende introductie events en de individuele thuisstudie kun jij je een beeld vormen of programmeren echt wat voor je is. Pas op het moment dat de daadwerkelijke bootcamp op onze locatie in Groningen van start gaat dien je een keuze te maken.

De inschrijvingen voor de de bootcamp van 4 december zijn gesloten, maak je interesse voor de volgende bootcamp kenbaar door onderstaand formulier in te vullen. 

Schrijf je vrijblijvend in!

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Leave a Reply