Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Bootcamp Groningen

25 maart 09:00 - 21 juni 17:00

Gedurende de CodeGorilla bootcamp word je in 3 maanden opgeleid tot junior developer. Wij leren jou de basis vaardigheden waar een werkgever naar op zoek is. Indien je kiest voor de CodeGorilla bootcamp in combinatie met het IT-traineeship traject van 1 jaar bij CodeGorilla, dan ontvang je gedurende de opleiding salaris en vergoeden wij de reiskosten.

Voordat je deelneemt aan de bootcamp, raden wij je aan om jezelf in te schrijven voor de hackathon die hieraan voorafgaat. Daar leer je CodeGorilla alvast kennen en kan je, indien nodig, ontdekken of een loopbaan als programmeur bij je past!

Iedereen die deelneemt aan de hackathon of bootcamp, dient voorafgaand certificaten te behalen. De certificaten worden online behaald, met behulp van een thuisstudie. De thuisstudie wordt bij inschrijving per mail naar je toegestuurd.

Let op! De tijdsinvestering hiervoor bedraagt tussen de 20 en de 50 uur, afhankelijk van je leercurve en voorkennis. Begin dus op tijd.

CodeGorilla verzorgt voorafgaand aan de hackathon en bootcamp vrijblijvende open dagen waar je eventueel met vragen terecht kunt

Gegevens

Begin:
25 maart 09:00
Einde:
21 juni 17:00
Evenement Categorie├źn:
,
Website:
/inschrijven

Organisator

CodeGorilla

Locatie

Groningen
Kwinkenplein 10
Groningen, 9712GZ Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
085-0607888