CODEGORILLA bootcamp

(1) Thuisstudie

Voordat je kan deelnemen aan de bootcamp, moet je eerste de thuisstudie afronden. De thuisstudie bestaat uit een door ons ontwikkelde online studiegids in combinatie met internationaal veelgebruikt online lesmateriaal. Je behaalt online certificaten op het gebied van HTML, CSS, JavaScript en PHP. Wanneer je alle certificaten hebt behaald én hebt ingeleverd, dan ben je uitgenodigd voor de volgende stap in onze selectieprocedure: de Hackathon. Je ontvangt de thuisstudie direct na je inschrijving via de mail. Een mooie mogelijkheid om erachter te komen of een baan in de IT wat voor je is! We raden je aan om minimaal 3 weken, 16 uur per week uit te trekken om de thuisstudie af te ronden. De tijdsinvestering is afhankelijk van je instapniveau. Tijdens de thuisstudie kun je wekelijks gebruik maken van de inloopuren waar coaches aanwezig zijn om je te helpen bij de thuisstudie.

(2) Hackathon

Heb je de thuisstudie afgerond en ingeleverd? Dan is het nu tijd om je geleerde vaardigheden aan ons te laten zien! Je komt 2 dagen bij ons op locatie om in teams te werken aan een complex probleem. Tijdens de hackathon lopen onze coaches rond om hulp te bieden en om te bepalen welke deelnemers uiteindelijke mogen deelnemen aan de bootcamp. We letten erop of jij de geleerde vaardigheden uit de thuisstudie kunt toe passen en soft=skills. Door deze incoventionele methode kan ons team je leren kennen en weten wij zeker dat alleen trainees die op dit er op dit moment klaar voor zijn worden toegelaten tot de bootcamp.

(3) Bootcamp

Het echte werk begint zodra je te horen hebt gekregen dat je bent geselecteerd voor de bootcamp. Vanaf dat moment wordt je in een periode van drie maanden opgeleid tot junior developer. In deze periode ben je 5 dagen per week van 09:00 tot 17:00 uur bij ons op locatie om je volledig te focussen op het ontwikkelen van je vaardigheden. Je ontwikkelt je op het gebied van Front-end development, Back-end development, General development & Soft skills.

(4) WORK

Het uiteindelijke doel van de bootcamp is toetreding tot de arbeidsmarkt. Tijdens de bootcamp zijn we al druk bezig om je hierin te begeleiden. Zo bespreken we de verschillende mogelijkheden, nodigen we bedrijven uit op locatie, en koppelen we je aan een werkgever. Verder krijg je als trainee presentatie- en sollicitatietraining, om de kans op het vinden van een baan na de opleiding te vergroten. We zoeken constant naar de juiste match, waarbij we rekening houden met bijvoorbeeld persoonlijkheid, technische aansluiting, doorgroeimogelijkheden en reisafstand. Wij hebben als doel een duurzame oplossing te vinden voor onze trainees.

Meer weten? Kom naar een van onze voorlichtingen!