top of page

Ontmoet ons team
A bunch of great people.

Diem Do

“Ik heb zo’n mazzel gehad dat ik in Nederland ben opgegroeid. Dat ik de kans heb gekregen om me, ondanks mijn achtergrond, te ontwikkelen en te studeren. Daar ben ik iedere dag dankbaar voor. Op cruciale momenten heb ik een steuntje in de rug gehad. Van de mensen van de kerk, van docenten, van investeerders. Van mensen die in me geloofden, kortom. Nu wil ik graag iets terugdoen.”

Founder & CEO

Code Gorilla teamshoot-87_edited.jpg

Johanna Spiller

"Ik ben geboren in Zuid-Duitsland, maar in 2014 maakte ik Nederland mijn thuis. Mijn tijd bij IBM als jonge vrouw in de techwereld heeft me een pleitbezorger gemaakt voor diversiteit, gelijkheid en inclusie. Ik geloof dat het samenvoegen van diverse perspectieven niet alleen leidt tot betere oplossingen, maar ook bijdraagt aan een inclusievere samenleving."

Co-Founder

Team_Alyx-130_edited.jpg

Carola Bos

"Ik kom van een plek waar dit initiatief slechts een droom is, dus ik waardeer het om hier elke dag te werken en bij te dragen aan de visie van codeGorilla. Het is verrijkend werk om getuige te zijn van de positieve impact van onze  Bootcamps. Ik ben dankbaar voor de kans om te werken aan een toekomst waarin dit initiatief toegankelijk is voor iedereen."

COO

DSC_0729.jpg

Rinze Smits

"In de IT omgeving komt veel neurodiversiteit voor, en ik heb gezien dat niet iedereen makkelijk meekomt, hierom heb ik veel vrijwilligerswerk gedaan tegen sociale uitsluiting en om neurodiverse mensen te helpen. Door bij codeGorilla te werken kan ik nog veel meer van mijn tijd besteden aan het helpen van niet alleen deze doelgroep, maar van elke groep met iedere vorm van diversiteit."

Senior Tech Coach

Code Gorilla teamshoot-82_edited.jpg

Anne Huizing

"In mijn werk als Junior HR-Professional geniet ik van het koppelen van de juiste mensen aan de juiste banen. Bij codeGorilla vind ik het geweldig om de unieke talenten en kwaliteiten van elk individu te ontdekken. Het is soms net een soort puzzel, waarbij je de stukjes bij elkaar legt om iets geweldigs te creëren. Het geeft mij energie om mensen te zien stralen in functies die het beste bij hen passen. De diversiteit bij codeGorilla zorgt ervoor dat ik steeds meer leer over verschillende mensen en culturen. Mensen de kans geven om zichzelf te ontwikkelen is wat mij elke dag motiveert!"

Junior HR-Professional

DSC_0800.jpg

Bente Knoppers

"Toen ik een klein meisje was, droomde ik er altijd van om piloot te worden, omdat het me de mogelijkheid zou bieden om nieuwe culturen te ontdekken. Elke cultuur, elke persoon heeft zijn/haar/hen eigen verhaal waar je van kunt leren en door geïnspireerd kunt raken. Dit ervaar ik bij codeGorilla en dat is een van de redenen waarom ik graag hier werk. Het is een hele diverse werkplek, die veel unieke verhalen met zich meebrengt."

Executive Assistant

1680943225298_edited.jpg

Sander Nijmeijer

"Ik ben ervan overtuigd dat input, inzet en meningen vanuit allerlei verschillende perspectieven een organisatie definiëren, en de effectiviteit ervan bepalen. Naar mijn mening is diversiteit essentieel voor de bloei van organisaties. Mijn doel als financieel professional is om een stabiele en financieel verantwoorde omgeving te behouden en te garanderen, zodat de organisatie haar strategische doelen kan bereiken en tegelijkertijd haar sociale impact kan maximaliseren."

Finance

image.png
bottom of page