top of page

Ontmoet ons team
A bunch of great people.

Diem Do

“Ik heb zo’n mazzel gehad dat ik in Nederland ben opgegroeid. Dat ik de kans heb gekregen om me, ondanks mijn achtergrond, te ontwikkelen en te studeren. Daar ben ik iedere dag dankbaar voor. Op cruciale momenten heb ik een steuntje in de rug gehad. Van de mensen van de kerk, van docenten, van investeerders. Van mensen die in me geloofden, kortom. Nu wil ik graag iets terugdoen.”

Founder & CEO

Code Gorilla teamshoot-87_edited.jpg

Johanna Spiller

"Ik ben geboren in Zuid-Duitsland, maar in 2014 maakte ik Nederland mijn thuis. Mijn tijd bij IBM als jonge vrouw in de techwereld heeft me een pleitbezorger gemaakt voor diversiteit, gelijkheid en inclusie. Ik geloof dat het samenvoegen van diverse perspectieven niet alleen leidt tot betere oplossingen, maar ook bijdraagt aan een inclusievere samenleving."

Co-Founder

Team_Alyx-130_edited.jpg

Carola Bos

"Ik kom van een plek waar dit initiatief slechts een droom is, dus ik waardeer het om hier elke dag te werken en bij te dragen aan de visie van codeGorilla. Het is verrijkend werk om getuige te zijn van de positieve impact van onze  Bootcamps. Ik ben dankbaar voor de kans om te werken aan een toekomst waarin dit initiatief toegankelijk is voor iedereen."

COO

DSC_0729.jpg

Floris Knol

"Met een achtergrond in technologie en een hart voor onderwijs, heb ik mijn roeping gevonden bij codeGorilla. Hier combineer ik mijn passie voor IT met het versterken van mensen door training. Mijn missie is om leergierige individuen niet alleen de technische vaardigheden te bieden, maar ook het vertrouwen om te gaan werken in de IT-wereld. Bij codeGorilla zie ik dagelijks hoe mensen transformeren, groeien en hun dromen realiseren. Ik ben dankbaar dat ik kan bijdragen aan dit proces en deel uitmaak van een team dat zich inzet voor toegankelijk en impactvol onderwijs."

Head of Education

Code Gorilla teamshoot-73_edited.jpg

Anastasia Peters

"Ik werk graag bij codeGorilla omdat het allemaal draait om rechtvaardigheid en iedereen een kans te geven. Het motiveert mij om deel uit te maken van een groep die gelooft in gelijkheid voor iedereen. Hier helpen we mensen leren programmeren en beter worden in hun werk, en dat kan hun leven ten goede veranderen. Het is niet zomaar een baan; het is een missie om een positieve impact te maken."

Team Delivery Manager

Code Gorilla teamshoot-28_edited.jpg

Rinze Smits

"In de IT omgeving komt veel neurodiversiteit voor, en ik heb gezien dat niet iedereen makkelijk meekomt, hierom heb ik veel vrijwilligerswerk gedaan tegen sociale uitsluiting en om neurodiverse mensen te helpen. Door bij codeGorilla te werken kan ik nog veel meer van mijn tijd besteden aan het helpen van niet alleen deze doelgroep, maar van elke groep met iedere vorm van diversiteit."

Senior Tech Coach

Code Gorilla teamshoot-82_edited.jpg

Anne Huizing

"In mijn werk als Junior HR-Professional geniet ik van het koppelen van de juiste mensen aan de juiste banen. Bij codeGorilla vind ik het geweldig om de unieke talenten en kwaliteiten van elk individu te ontdekken. Het is soms net een soort puzzel, waarbij je de stukjes bij elkaar legt om iets geweldigs te creëren. Het geeft mij energie om mensen te zien stralen in functies die het beste bij hen passen. De diversiteit bij codeGorilla zorgt ervoor dat ik steeds meer leer over verschillende mensen en culturen. Mensen de kans geven om zichzelf te ontwikkelen is wat mij elke dag motiveert!"

Junior HR-Professional

DSC_0800.jpg

Bente Knoppers

"Toen ik een klein meisje was, droomde ik er altijd van om piloot te worden, omdat het me de mogelijkheid zou bieden om nieuwe culturen te ontdekken. Elke cultuur, elke persoon heeft zijn/haar/hen eigen verhaal waar je van kunt leren en door geïnspireerd kunt raken. Dit ervaar ik bij codeGorilla en dat is een van de redenen waarom ik graag hier werk. Het is een hele diverse werkplek, die veel unieke verhalen met zich meebrengt."

Executive Assistant

1680943225298_edited.jpg
bottom of page