top of page

Ontmoet ons team
A bunch of great people.

Diem Do

“Ik heb zo’n mazzel gehad dat ik in Nederland ben opgegroeid. Dat ik de kans heb gekregen om me, ondanks mijn achtergrond, te ontwikkelen en te studeren. Daar ben ik iedere dag dankbaar voor. Op cruciale momenten heb ik een steuntje in de rug gehad. Van de mensen van de kerk, van docenten, van investeerders. Van mensen die in me geloofden, kortom. Nu wil ik graag iets terugdoen.”

Founder & CEO

Code Gorilla teamshoot-87_edited.jpg

Johanna Spiller

"Ik ben geboren in Zuid-Duitsland, maar in 2014 maakte ik Nederland mijn thuis. Mijn tijd bij IBM als jonge vrouw in de techwereld heeft me een pleitbezorger gemaakt voor diversiteit, gelijkheid en inclusie. Ik geloof dat het samenvoegen van diverse perspectieven niet alleen leidt tot betere oplossingen, maar ook bijdraagt aan een inclusievere samenleving."

Co-Founder

Team_Alyx-130_edited.jpg

Natasja van de Kolk

"De IT-industrie is een snel veranderende sector. In mijn hele carrière heb ik gezien hoe mensen gedijen en groeien in deze industrie. Met codeGorilla spelen we in op die groei en ondersteunen we degenen voor wie een succesvolle carrière in de IT niet vanzelfsprekend is. Binnen codeGorilla ben ik onderdeel geworden van deze snel bewegende IT-industrie en geniet ik van het bijdragen aan een betere en meer gelijke samenleving."

Head of People

Team_Alyx-093_edited.jpg

Floris Knol

"Van jongs af aan ben ik gefascineerd door de synergie tussen mensen, processen en techniek. Bij codeGorilla vond ik een plek waar deze elementen naadloos samenkomen. Hier zie ik hoe menselijke dromen door technologie worden verwezenlijkt en hoe gestroomlijnde processen deze visies tot leven brengen. Ik niet alleen getuige van deze magische combinatie, maar draag ik er ook actief aan bij. Ik ben trots om deel uit te maken van het codeGorilla verhaal, waar innovatie en passie hand in hand gaan."

COO/CTO

Code Gorilla teamshoot-73_edited.jpg

Merisa Bunsob

"Ik kom van een plek waar dit initiatief slechts een droom is, dus ik waardeer het om hier elke dag te werken en bij te dragen aan de visie van codeGorilla. Het is verrijkend werk om getuige te zijn van de positieve impact van onze  Bootcamps. Ik ben dankbaar voor de kans om te werken aan een toekomst waarin dit initiatief toegankelijk is voor iedereen."

Recruiter

Alyx-10-10-220339_edited.jpg

Anastasia Peters

"Ik werk graag bij codeGorilla omdat het allemaal draait om rechtvaardigheid en iedereen een kans te geven. Het motiveert mij om deel uit te maken van een groep die gelooft in gelijkheid voor iedereen. Hier helpen we mensen leren programmeren en beter worden in hun werk, en dat kan hun leven ten goede veranderen. Het is niet zomaar een baan; het is een missie om een positieve impact te maken."

Team Delivery Manager

Code Gorilla teamshoot-28_edited.jpg

Rinze Smits

"In de IT omgeving komt veel neurodiversiteit voor, en ik heb gezien dat niet iedereen makkelijk meekomt, hierom heb ik veel vrijwilligerswerk gedaan tegen sociale uitsluiting en om neurodiverse mensen te helpen. Door bij codeGorilla te werken kan ik nog veel meer van mijn tijd besteden aan het helpen van niet alleen deze doelgroep, maar van elke groep met iedere vorm van diversiteit."

Senior Tech Coach

Code Gorilla teamshoot-82_edited.jpg

Thomas van Halteren

"In mijn kern ben ik een mensen-mens. En als er een plek is waar we om mensen geven, dan is het wel bij codeGorilla. We hebben mensen uit alle lagen van de bevolking, elk met een uniek verhaal. Al deze mensen langs zien komen en ze de kans geven om te groeien is wat mij 's ochtends uit bed haalt."

Office Manager

Code Gorilla teamshoot-14_edited.jpg

Bente Knoppers

"Toen ik een klein meisje was, droomde ik er altijd van om piloot te worden, omdat het me de mogelijkheid zou bieden om nieuwe culturen te ontdekken. Elke cultuur, elke persoon heeft zijn/haar/hen eigen verhaal waar je van kunt leren en door geïnspireerd kunt raken. Dit ervaar ik bij codeGorilla en dat is een van de redenen waarom ik graag hier werk. Het is een hele diverse werkplek, die veel unieke verhalen met zich meebrengt."

Executive Assisant

1680943225298_edited.jpg
bottom of page