CodeGorilla

“Digitale ongeletterdheid is het nieuwe analfabetisme.”

De vraag naar programmeurs wordt steeds groter, terwijl het aanbod van programmeurs met de juiste vaardigheden en kennis van de juiste programmeertalen sterk achterblijft. De ontwikkelingen in de IT gaan zo snel dat bedrijven en scholen de veranderingen amper bij kunnen houden. Tegelijkertijd is er een grote groep mensen die op dit moment zonder werk zit, of behoefte heeft aan een nieuw carrièrestap.

Daarom biedt CodeGorilla werkloze mensen en andere aspirant-programmeurs de kans om in 4 maanden tijd de nodige vaardigheden en relevante kennis te leren om aan de slag te kunnen als junior developer. Tegelijkertijd beschikt CodeGorilla over een groeiend netwerk van bedrijven, kennisinstellingen en andere organisaties, en faciliteren we in de breedste zin van het woord het contact tussen werkgever en IT-er.

CodeGorilla gebruikt geen regulier lesprogramma, maar geeft trainees de mogelijkheid om te werken aan echte commerciële opdrachten tijdens hun opleidingsperiode. De eerste maand volgen potentiële deelnemers een thuisstudie via onze ELO met online coaching en monitoring, en worden ze uitvoerig getest op persoonlijk en technisch vlak. De drie maanden daarna werkt de selectie van trainees in een bootcamp samen met ons en elkaar intensief aan verschillende projecten, bij een van onze fysieke locaties. Na vier maanden kan een CodeGorilla werken met relevante programmeertalen zoals JavaScript, PHP, HTML en CSS én beschikken ze over belangrijke 21st century skills zoals communicatie, samenwerken en zelfgestuurd leren.

Wilt u weten wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem contact met ons op.