FAQ

Most frequent questions and answers

De selectieprocedure bestaat uit de thuisstudie en de Hackathon. Heb je de thuisstudie afgerond? Dan ben je van harte welkom op de Hackathon. Tijdens de Hackathon word je beoordeeld op 3 aspecten; HTML + CSS, JavaScript + PHP en Softskills. Elk aangetoonde vaardigheid is een punt. Deelnemers met de meeste punten gaan door naar de bootcamp.

Je ontvangt de thuisstudie direct na je inschrijving. We raden je aan om 1 maand uit te trekken voor de thuisstudie. Echter is de tijdsinvestering afhankelijk van het instapniveau. De thuisstudie is ook heel goed haalbaar in 2 -3 weken mits je er de tijd voor neemt. De tijd die je er aan kwijt bent hangt dus af van je kennis die je al hebt.

Heel goed dat je de modules zo snel hebt doorlopen én hebt ingeleverd. Heb je bij elk onderwerp ook echt eigen voorbeelden en pagina’s gemaakt? Bouw een verzameling van code waarin je laat zien dat je elk onderwerp beheerst. Zorg voor nette, overzichtelijke code en mooie pagina’s van deze tijd. Dit is geen verplichting maar een opdracht voor de fanatiekelingen!

Ja. Je wordt tijdens onze bootcamp van 9:00 uur 17:00 uur bij ons op locatie verwacht.

Je hebt geen specifieke vooropleiding nodig. Wel is het van belang dat je de Nederlandse taal spreekt en de Engelse taal kunt lezen en begrijpen.

Nee. Onze bootcamp is volledig gericht op het verwerven van een baan.

We gaan er vanuit dat je een laptop hebt of kunt lenen. Voor programmeren voldoet elke laptop, ongeacht de specificaties.