Financiering Mogelijkheden Genoeg!

De Mogelijkheden

Er zijn verschillende wegen die naar Rome leiden. Zo zijn er ook verschillende manieren om de CodeGorilla bootcamp te financieren. Maar welke financieringsopties zijn er allemaal en welke is het meest geschikt voor jou? In deze blogpost een overzicht met betrekking tot de financiering van de Codegorilla bootcamps.

Aan de bootcamp zijn natuurlijk kosten verbonden. Dit is zeker. Of ze voor jouw rekening komen is de vraag. Er zijn namelijk meerdere opties beschikbaar waarbij een andere instantie de bootcamp voor jou financiert. Wij kunnen grofweg 4 meest gebruikte financieringsopties onderscheiden. Dit zijn:

Financieringsopties

 • 1. ) Gemeentelijke financiering vanuit een aangesloten gemeente

  Ontvang je een bijstandsuitkering vanuit een aangesloten gemeente? Dan is de bootcamp kosteloos te volgen. (aangesloten gemeenten zijn: Groningen, Heerenveen, Leeuwarden, Breda)

 • 2.) Gemeentelijke financiering vanuit een andere gemeente of instantie

  Ontvang je een bijstandsuitkering vanuit een andere gemeente of instantie? Neem dan contact op met je contactpersoon bij de desbetreffende gemeente en vraag om toestemming. Heeft jouw contactpersoon vragen over de bootcamp? Dan kunnen zij altijd contact met ons opnemen. De kosten voor de bootcamp bedragen 6000,- euro exclusief BTW.

 • 3.) Ik financier de bootcamp zelf

  Je ontvangt geen bijstandsuitkering maar je wil je omscholen of bijscholen. Ook dan ben je van natuurlijk van harte welkom! De kosten voor de bootcamp zijn 6000,- euro exclusief BTW. De kosten worden in rekening gebracht na het behalen van de selectieprocedure (Er wordt gefactureerd op de eerste dag van de bootcamp).

 • 4.) Mijn werkgever financiert de bootcamp

  Je krijgt de mogelijkheid van je werkgever om je om te scholen óf om je technische vaardigheden up to date te houden. CodeGorilla bied je de kans om dat in een korte periode te bewerkstelligen. Na overeenstemming met je werkgever over de financiering kun je deelnemen aan de bootcamp! Het enige wat wij nodig zijn is een bevestiging van je werkgever.

 • 5.) Geen van deze opties

  Geen van deze opties zijn voor jou van toepassing. En nu? We kunnen altijd even met je meedenken om te kijken hoe je de bootcamp kunt financieren. Mailen kan naar: aanmelden@codegorilla.nl