Voorbereiding Bootcamp

Ontdek of een CodeGorilla traject bij jou past

Behaal IT certificaten

In een aantal dagen, via een online cursus en wanneer het jou uitkomt!

Geschikt voor iedereen

Of je nu wel of geen kennis hebt van IT

Geheel vrijblijvend

Geen zorgen, je zit nergens aan vast!

CodeGorilla Hackathons

CodeGorilla organiseert hackathons op verschillende locaties. Het doel is om kennis uit te wisselen met mensen die dezelfde interesse hebben, CodeGorilla te leren kennen en te ontdekken of een traject bij CodeGorilla bij je past. Als je wilt kunnen wij je ook advies geven over je loopbaan, zonder dat daarbij deelname aan de bootcamp nodig is. Twijfel dus niet langer, en schrijf je in voor dit leuke event!

Meer informatie

What the hack-athon?

Onze hackathon is een evenement dat twee werkdagen duurt. Tijdens deze dagen probeer je in teams een technisch probleem op te lossen. Het probleem dat we voorschotelen is zo ontworpen dat we jou op zowel persoonlijk als technisch vlak uitdagen het maximale uit jezelf te halen.

Het kli(n)kt misschien heel ingewikkeld, maar dat valt best mee. Het is een erg leuk evenement dat geschikt is voor iedereen. Het maakt dus niet uit of net kennis maakt met IT of al ervaring hebt met programmeren. Iedereen is van harte welkom!

Tijdens de hackathon lopen onze medewerkers rond om hulp te bieden. Aan het eind van de hackathon ontvang je een rapport en persoonlijke feedback op de door jou geleverde prestaties.

De hackathon en de bootcamp zijn los van elkaar te volgen, maar als je wilt deelnemen aan de bootcamp is deelname aan een hackathon verplicht. De hackathon is volledig gratis te volgen.

Nadat je je hebt ingeschreven ontvang je van ons een link met een thuisstudie. Met de opdrachten van deze thuisstudie kun je jezelf voorbereiden op de hackathon. Let wel: je moet de thuisstudie afronden om deel te kunnen nemen aan de hackathon.

De studielast van de thuisstudie hangt af van je eigen snelheid en technische ervaring. We zien dat de meeste van onze deelnemers er tussen de 20 en 50 uur mee bezig zijn.

Eerstvolgende Hackathons

Nader bekend te maken

Durf jij het aan om je skills te showen tijdens onze hackathon?