Inschrijven

Veel gestelde vragen

Is de inschrijving definitief?

Nee. Nadat je het inschrijfformulier heb ingevuld nemen wij contact met je op. Vervolgens overleggen we met jou waar jij precies naar op zoek bent en wat CodeGorilla voor jou kan betekenen.

Wat kost de opleiding?

Onze dienstverlening is in de meeste gevallen gratis. Hieronder een overzicht van de verschillende trajecten:

Hackathon – De hackathon is voor iedereen vrij toegankelijk en gratis te volgen.

Bemiddeling – CodeGorilla begeleidt jou naar een baan zonder dat hiervoor kosten in rekening worden gebracht.

Bootcamp – Indien je ook door ons bemiddeld wilt worden, of aan het werk wilt bij CodeGorilla is de bootcamp volledig gratis. In het laatste geval ontvang je zelfs salaris gedurende je opleiding! CodeGorilla beslist wel of dit voor jou tot de mogelijkheden behoort. Indien je zelf niet bemiddeld wilt worden, of CodeGorilla beschouwt dit niet als een optie, dan zijn er kosten aan de bootcamp verbonden.

Bijstand-/ww-traject – Indien je het CodeGorilla traject aangeboden hebt gekregen via jouw gemeente, of het UWV is de CodeGorilla bootcamp kosteloos te volgen.

Kan ik ook alleen de bootcamp volgen, zonder verdere bemiddeling of een dienstverband bij CodeGorilla?

Ja dat kan! In dat geval zijn er wel kosten aan de opleiding verbonden. Omdat wij onze trajecten op maat maken, vragen we je contact met ons op te nemen om af te stemmen welk traject en welke kosten voor jou van toepassing zijn. Natuurlijk is het doorspreken van jouw situatie gratis en vrijblijvend!

Moet ik in het bezit zijn van een laptop?

We gaan er vanuit dat je een laptop hebt of kunt lenen. Voor het volgen van onze trajecten voldoet elke laptop, ongeacht de specificaties.

Zijn er toelatingseisen?

Je hebt geen specifieke vooropleiding nodig. Wel is het van belang dat je de Nederlandse taal spreekt en de Engelse taal kan lezen en begrijpen.

Tijdsplanning

Iedereen die deelneemt aan de hackathon of bootcamp, dient voorafgaand certificaten te behalen. De certificaten worden online behaald, met behulp van een thuisstudie. De thuisstudie wordt bij inschrijving per mail naar je toegestuurd.

Let op! De tijdsinvestering hiervoor bedraagt tussen de 20 en de 50 uur, afhankelijk van je leercurve en voorkennis. Begin dus op tijd.

CodeGorilla verzorgt voorafgaand aan de hackathon en bootcamp vrijblijvende open dagen waar je eventueel met vragen terecht kunt.

Inschrijfformulier