Groningen Open Dag 18 April

Open Dag 18 April Groningen

Over iets minder dan 2 weken is het weer zover. Op woensdag 18 April 2018 organiseren wij een open dag op onze locatie in Groningen! Tijdens de open dag zijn alle geïnteresseerden welkom om CodeGorilla te leren kennen en om vragen te stellen.

Kansen voor de toekomst

In het kort: CodeGorilla leidt mensen op tot junior developer. Wij bieden een korte opleiding aan die bestaat uit 1 maand thuisstudie en 3 maanden training bij ons op locatie. Tijdens de bootcamp leer je programmeren en 21st century skills op basis van het self regulated learning principe. Bij CodeGorilla staat zelfstandig, zelfgestuurd en ondernemend leren voorop. Naast het programma ontwikkel je je soft skills zoals communiceren, presenteren, samenwerken en ondernemen. Je bepaalt zelf je route naar succes en zo kan je van jouw passie je beroep maken.

De trainees in de afgelopen bootcamp zaten allemaal in een bijstands- situatie en werden gefinancierd vanuit de gemeente. De komende bootcamp zal toegankelijk zijn voor iedereen die een carrière als webdeveloper wil starten.

Open Dag Publiek

Ontwikkelaars tekort

Vacatures op het gebied van programmeren en web development zijn er in overvloed. Na onze bootcamp is de kans groot dat je snel aan het werk kan binnen de IT branche. Al 80% van onze gorilla’s zijn inmiddels hun skills in de praktijk aan het brengen.

Naast het feit dat de open dag bedoeld is als voorlichting voor nieuwe trainees en bedrijven, is het voor iedereen die geïnteresseerd is in CodeGorilla een gelegenheid om ons beter te leren kennen.

Wat gaan we doen tijdens de open dag?

Tijdens de open dag zal er een presentatie gegeven worden met alle informatie over de bootcamp. Er zullen coaches, trainers en oud studenten rondlopen die je alles kunnen vertellen over wat een trainee tijdens een bootcamp leert, hoe het traject eruit ziet en hoe de aanmeldprocedure werkt.

Tijdens de open dag is het mogelijk om je alvast aan te melden voor de thuisstudie. We zien je graag op onze open dag op woensdag 18 April.

Datum: woensdag 18 april 2018
Plaats: The Big Building (Achterweg 1, Groningen)
Tijd: 13:00 – 15:00 uur

Ben je van plan om langs te komen? Schrijf je dan hier in:

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *