Open Dag 23 April Emmen

Open Dag 23 April Emmen

Op maandag 23 April 2018 organiseren wij een open dag op onze locatie in Emmen! Tijdens de open dag zijn alle geïnteresseerden welkom om CodeGorilla te leren kennen en om je wellicht aan te melden als trainee.

Kansen voor de toekomst

CodeGorilla leidt mensen vanuit een uitkeringssituatie op tot junior developer. Wij bieden een korte opleiding aan die bestaat uit 1 maand thuisstudie en 3 maanden training bij ons op locatie. Tijdens de bootcamp leer je programmeren en 21st century skills op basis van het self regulated learning principe. Bij CodeGorilla staat zelfstandig, zelfgestuurd en ondernemend leren voorop. Naast het programma ontwikkel je je soft skills zoals communiceren, presenteren, samenwerken en ondernemen. Je bepaalt zelf je route naar succes en zo kan je van jouw passie je beroep maken.

In Emmen zal de bootcamp toegankelijk zijn voor mensen in een uitkeringssituatie. In Groningen is de bootcamp toegankelijk voor iedereen die een carrière als webdeveloper wil starten.

Open Dag Publiek 21-11-2017

Weer aan de bak!

De vacatures op het gebied van programmeren en web development zijn in overvloed, met onze bootcamp proberen wij een match te vinden tussen bedrijven en jou! Al 80% van onze gorilla’s zijn inmiddels hun skills in de praktijk aan het brengen.

Naast het feit dat de open dag bedoeld is als voorlichting voor nieuwe trainees en bedrijven, is het voor iedereen die geïnteresseerd is in CodeGorilla een gelegenheid om ons beter te leren kennen.

Wat gaan we doen tijdens de open dag?

Tijdens de open dag zal er een presentatie gegeven worden met alle informatie over de bootcamp. Er zullen coaches, trainers en oud studenten rondlopen die je alles kunnen vertellen over wat een trainee tijdens een bootcamp leert, hoe het traject eruit ziet en hoe de aanmeldprocedure werkt.

Tijdens de open dag is het mogelijk om je alvast aan te melden voor de thuisstudie. We zien je graag op onze open dag op maandag 23 April.

Datum: maandag 23 april 2018
Plaats: Growing Workplace (Baander 4, Emmen)
Tijd: 13:00 – 15:00 uur

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *