Wat leer ik tijdens de bootcamp?

Na onze bootcamp is het tijd om de de wijde IT-wereld in te gaan. Daarom ontwikkel je als CodeGorilla trainee een breed scala aan vaardigheden. De vraag op de arbeidsmarkt bepaalt op welke vaardigheden de nadruk wordt gelegd. Een CodeGorilla trainee beheerst ten minste de onderstaande onderwerpen. Er is ruimte voor extra verdieping, mits je de basis beheerst.

FRONT-END DEVELOPMENT

HTML, CSS, Bootstrap, JavaScript, Angular

GENERAL DEVELOPMENT

Scrum with Trello, Visual Studio code, GIT version control, Cloud deployment, OWASP websecurity

BACK-END DEVELOPMENT

PHP, Laravel, MySQL, Linux

SOFT SKILLS

Self improvement, Communication, Problem solving, Time management

Wat kan ik worden?

Eenvoudig gezegd bouwt een webdeveloper websites of past deze aan. Echter heeft de IT vele raakvlakken met andere branches. Computers zijn immers overal. Door de toenemende vraag naar goed gekwalificeerd personeel met een I(C)T-vaardigheden, liggen er volop kansen in deze branche.

 

Onze wereld wordt steeds afhankelijker van IT. Daarom neemt CodeGorilla het initiatief door de behoefte en de gevraagde skills in kaart brengen, hier passende bootcamps voor te ontwikkelen en de juiste kandidaten te begeleiden naar een baan in de IT. Aan het einde van de bootcamp ga je aan het werk als junior developer bij een bedrijf uit ons netwerk. Daar krijg je de kans om je verder te ontwikkelen in een branche met vele mogelijkheden.