top of page

Werk met atypisch talent in tech. 

Code Gorilla teamshoot-64.jpg

Wij zijn er voor organisaties die diversiteit omarmen en voor gemotiveerde individuen die met hun unieke kwaliteiten willen bijdragen aan de wereld van tech.

 

Wij helpen bedrijven aan IT-specialisten en complete ontwikkelteams op basis van atypisch talent. Processen die daarin doorgaans veel tijd kosten, zoals werving, selectie, opleiding en begeleiding, nemen wij uit handen.

We willen een oplossing zijn voor het personeelstekort in de IT-branche en daarmee gelijk maatschappelijke impact creëren, door een doelgroep aan werk te helpen die een klein extra zetje nodig heeft om daarvoor in aanmerking te komen. 

Wat ons onderscheidt, is dat we ons niet uitsluitend richten op het opleiden van mensen. Ook na de opleiding bieden we begeleiding en zorg. Zodat jij je als organisatie kunt richten op jouw core business. Doen we allemaal waar we goed in zijn.

Check logo cG.png

Wij halen het beste uit atypisch tech-talent.

Check logo cG.png

Wij hebben een in-house, gecertificeerd trainingsprogramma.

Check logo cG.png

Onze trainees worden technisch, professioneel en persoonlijk opgeleid.

Check logo cG.png

We helpen bedrijven en kandidaten met een goede onboarding.

Check logo cG.png

Een IT-uitdaging? Vinden wij leuk.

Anchor 1
Anchor 2
quotes

Rinus Spit
Java Developer
bij DUO

"codeGorilla's Bootcamp bood mij nieuwe uitdagingen, voedde mijn passie en verrijkte mijn kennis in mijn vakgebied."

Voor bedrijven

Dit bieden wij.

Complete
DevOps teams

In onze intensieve IT-bootcamps trainen we onze mensen in werken met de nieuwste DevOps-tools (zoals Kubernetes en CI/CD), maar leren we ze ook flexibel mee te bewegen (agile en responsief te zijn) in een steeds veranderend IT-landschap.

Wij leveren complete teams die goed getraind zijn in deze gewilde combinatie van ontwikkeling (Development) en bedrijfsmatige kennis. (Operations).

Jobcoaching

Junior tech professionals

Onze tech professionals, zoals Java Developers en IT-supportmedewerkers, worden getraind en continu bijgeschoold, om efficiënt in te kunnen spelen op de steeds veranderende technische behoeften binnen bedrijven.

Zo kunnen ze proactieve ondersteuning bieden die gelijke tred houdt met jouw bedrijfsgroei.

 

Maatwerk traineeships

Afspraakbanen

Voor mensen met een beperking

Onze traineeships zijn het resultaat van constante feedback en optimalisatie, afkomstig van zowel bedrijven als gedetacheerde werknemers.

We stemmen de traineeships af op de praktijk, zodat jouw team gegarandeerd toekomstbestendig is.

CODEGORILLA_ICOON_RGB_STANDAARD.png

Zo ziet dat eruit in de praktijk

Arrow logo cG.png

Bij de overgang naar een nieuw platform faciliteren onze IT-supportmedewerkers een vlotte transitie voor alle medewerkers in jouw organisatie. Zodat jullie dagelijkse werkzaamheden ongestoord door kunnen gaan.

Arrow logo cG.png

Wanneer een trainee uitdagingen ondervindt met het aanleren van een softwarepakket, grijpt onze jobcoach in en stuurt bij met bijvoorbeeld extra training.

Arrow logo cG.png

Voor een klant die zich wil focussen op AI ontwikkelen we een maatwerk traineeship door extra modules toe te voegen op basis van de recentste praktijkervaringen.

bottom of page