top of page

Werk bij codeGorilla
 

In de snelle wereld waarin we leven, is er een sterke behoefte om de perceptie van divers talent in technologie en IT te veranderen. Hoewel er veel over gesproken wordt, blijft het aantal mensen met neurodiversiteit in deze vakgebieden achter.

 

codeGorilla wil daar verandering in brengen. Voor ons is diversiteit niet alleen een hokje om aan te vinken - het is cruciaal voor nieuwe ideeën, samenwerking en uitstekende resultaten.

Ons codeGorilla-team zegt dat onze werkomgeving vriendelijk en open-minded is. Een plek waar iedereen wordt aangemoedigd om te groeien en wordt ondersteund door het team.

 

We waarderen initiatief en de vrijheid om dat te nemen. Maar het belangrijkste? Iedereen wordt met onbevooroordeeld respect behandeld.

Ben jij klaar om deel uit te maken van een verandering die ertoe doet? 
Bekijk onze openstaande vacatures en laten we samen een toekomst creëren waarin diversiteit niet de uitzondering is, maar de regel.

Vacatures

People manager

Wil je echt impact maken in de techindustrie? Ben je gepassioneerd over het verbinden van talent met kansen? Excel je in een omgeving die diversiteit, inclusie en professionele groei stimuleert? Zo ja, dan hebben wij een geweldige kans voor jou! Sluit je aan bij ons team en help ons de toekomst van technologie vormgeven.
bottom of page