top of page

Onze Bootcamps

In onze Bootcamps leer je in 3 tot 4 maanden tijd de belangrijkste basisvaardigheden voor ofwel Java development of IT-support. Tegelijkertijd werk je aan je persoonlijke en professionele vaardigheden. De combinatie van technische kennis en communicatieve vaardigheden zorgt dat jij daarna vol vertrouwen aan de slag kunt in het bedrijfsleven, waar je je verder kunt specialiseren.

 

Natuurlijk laten we je na de Bootcamp niet zwemmen. Je wordt zorgvuldig gekoppeld aan een passende werkgever voor een traineeship. Hier leer je je nieuwe kennis en vaardigheden toepassen in de praktijk. Al die tijd blijven wij je coachen vanaf de zijlijn.

 

De kans is groot dat je werkgever je na de traineeship een baan aanbiedt. En tegen die tijd, is onze ervaring, ben jij er helemaal klaar voor om die uitdaging aan te gaan. Dus, waar wacht je nog op? 

Alyx-10-10-220451.jpg

Twijfel je nog?

Een maand voor de start van onze Bootcamps geeft onze recruiter Merisa een online informatiesessie waar je al je vragen kunt stellen.

Ze is echt heel aardig.

ONBEWERKT_CodeGorilla_10_edited.jpg

Proefweek

Al onze Bootcamps starten met een proefweek. In die week bepalen we of we een goede match zijn. Na de proefweek hakken we samen, in goed overleg, de knoop door.

ONBEWERKT_CodeGorilla_23.jpg

Hybride

Onze Bootcamps zijn hybride. Dat betekent dat je 3 dagen training krijgt op ons hoofdkantoor in Groningen en 2 dagen online modules volgt vanuit huis.

De inhoud

Wat leer je?

Bootcamp
Java
development

Achter de schermen

Je leert over 'back end development'. Dat betekent dat je alle basisvaardigheden leert en oefent om als softwareontwikkelaar aan de slag te kunnen binnen een organisatie.

Je werkt codes uit met Java Script en alle tooling die daarbij hoort, zoals GitHub en Docker.

Bootcamp
IT-support-medewerker

Spin in het web

Als IT-support medewerker ben jij de schakel tussen de eindgebruiker en het technische team.

Je leert werken met verschillende ticketsystemen, zoals Jira en Top Desk, om de vraag van de eindgebruiker te kunnen beantwoorden met de juiste technische aanpak.

Naast technische expertise is het erg belangrijk om als junior softwareontwikkelaar of IT-supportmedewerker goed ontwikkelde 'soft skills' te hebben, zodat je effectief kunt samenwerken binnen teams. In beide Bootcamps word je daarom getraind in zowel persoonlijke als werknemersvaardigheden.

Persoonlijke Vaardigheden

Je krijgt les in:

 • Zelfbewustzijn

 • Relatieopbouw

 • Tijdmanagement

 • Werk-/privébalans
   

Werknemers-vaardigheden

Je krijgt les in:

 • Communicatie

 • Klantgerichtheid

 • Weerbaarheid

 • Conflictbeheersing 
   

bottom of page