top of page

Onze Bootcamps

In onze Bootcamps leer je in 3 maanden tijd de belangrijkste basisvaardigheden voor Java development. Tegelijkertijd werk je aan je persoonlijke en professionele vaardigheden. De combinatie van technische kennis en communicatieve vaardigheden zorgt dat jij daarna vol vertrouwen aan de slag kunt in het bedrijfsleven, waar je je verder kunt specialiseren.

 

Natuurlijk laten we je na de Bootcamp niet zwemmen. Je wordt zorgvuldig gekoppeld aan een passende werkgever voor een traineeship. Hier leer je je nieuwe kennis en vaardigheden toepassen in de praktijk. Al die tijd blijven wij je coachen vanaf de zijlijn.

 

De kans is groot dat je werkgever je na de traineeship een baan aanbiedt. En tegen die tijd, is onze ervaring, ben jij er helemaal klaar voor om die uitdaging aan te gaan. Dus, waar wacht je nog op? 

DSC_0800.jpg

Twijfel je nog?

Voor de start van onze Bootcamps geeft onze recruiter een informatiesessie waar je al je vragen kunt stellen.

Ze is echt heel aardig.

ONBEWERKT_CodeGorilla_10_edited.jpg

Introductieweek

Al onze Bootcamps starten met een introductieweek. In die week krijg je een overzicht van het vakgebied en leer je op welke manier jij het beste leert.

ONBEWERKT_CodeGorilla_23.jpg

Hybride

Onze Bootcamps zijn hybride. Dat betekent dat je sommige dagen op kantoor werkt en andere dagen vanuit huis. De opleiding is full-time, ook op de thuiswerkdagen.

De inhoud

Wat leer je?

Bootcamp
Java
development

Achter de schermen

Je leert over 'back end development'. Dat betekent dat je alle basisvaardigheden leert en oefent om als softwareontwikkelaar aan de slag te kunnen binnen een organisatie.

Je leert problemen oplossen en code schrijven in de programmeertaal Java.

Naast technische expertise is het erg belangrijk om als junior softwareontwikkelaar goed ontwikkelde 'soft skills' te hebben, zodat je effectief kunt samenwerken binnen teams. In de bootcamp oefen je daarom zowel persoonlijke als werknemersvaardigheden.

Persoonlijke Vaardigheden

Je oefent:

 • Zelfbewustzijn

 • Relatieopbouw

 • Tijdmanagement

 • Werk-/privébalans
   

Werknemers-vaardigheden

Je oefent:

 • Communicatie

 • Klantgerichtheid

 • Weerbaarheid

 • Conflictbeheersing 
   

bottom of page